Cautare

384 de rezultate pentru "clasamentul ligi iv" (3.61 secunde)
In clasamentul trecut ale BM, in fruntea listei se situau tarile avansate tehnologic, ca Australia, Danemarca, Marea Britanie, Hong Kong si Norvegia.
Pe segmentul modelelor de import, cea mai buna pozitie in clasamentul vanzarilor este ocupata, in continuare, de marca Renault, cu vanzari de 15.731 de autoturisme si o crestere de 113,2%, urmata de Skoda cu 10.458 de unitati (+98,6%).
Clasamentul vanzarilor este condus in continuare de marcile autohtone - Dacia, cu 78.004 unitati (cota de piata 43,8%), respectiv Daewoo, cu 17.951 de masini comercializate in primele zece luni (cota de piata 10,1%).
Investitorii din SUA conduc in clasamentul lunar al investitiilor straine la bursa, cu achizitii de 81,8 milioane de lei, urmati de cei din Olanda - 60,06 milioane de lei, Cipru - 40,3 milioane de lei si Insulele Cayman - 38,9 milioane de lei, potrivit datelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).
Este cazul SC Pann Eurodentis, devenita celebra acum circa un an, dupa ce a fost tepuita cu 15 miliarde lei de un borfas de talie, Alexandru Crisan, fostul patron al UREX Rovinari, membru al familiei care a reusit "performanta" sa-si cumpere un loc in clasamentul international oficial al sahistilor.
Spre exemplu, SIF Muntenia a inregistrat la sfarsitul primului trimestru cel mai ridicat profit, 51,8 milioane de lei, in timp ce SIF Transilvania s-a plasat pe ultima pozitie in clasamentul celor cinci societati de investitii financiare, cu un rezultat de 0,16 milioane de lei.
Si tocmai din dorinta de a oglindi dorintele automobilistilor din ce in ce mai exigenti, clasamentul cu pricina a fost gandit pentru diferite categorii, dintre cele mai felurite, incepand cu studentii si pana la mamele si tatii divortati.
Clasamentul se refera la tranzactiile facute publice si nu include privatizarile. Potrivit sursei citate, aceasta evolutie nu numai ca reprezinta o crestere de 313% fata de 2004, dar si plaseaza Romania intre primele trei tari ale regiunii din punct de vedere al ratei de crestere.
Bucurestiul se afla pe locul 10 in clasamentul datornicilor, iar ultimele doua pozitii sunt ocupate de judetele Maramures si Buzau.
In cazul in care tranzactia va fi incheiata cu succes, pe langa comisioanele obtinute, aceste banci vor avansa in clasamentul institutiilor de profil.
Astfel, Gorjul se afla pe primul loc in Oltenia in ceea ce priveste numarul proiectelor si pe locul doi, dupa Valcea, in clasamentul sumelor primite prin programul de finantare SAPARD.
Gratie performantei sale de 42,9 teraflopi, Tera-10 ocupa locul cinci in clasamentul bianual dat publicitatii cu ocazia Conferintei Internationale a Supercomputerelor care s-a desfasurat in Dresda, Germania.
Skoda isi pastreaza prima pozitie in clasamentul marcilor de import achizitionate prin leasing, cu 4.680 de unitati, in crestere cu 27,5%.
SIF Moldova ocupa ultima pozitie in clasamentul celor cinci SIF, cu un profit de 26,1 milioane de lei. (M.C.I.)
Capitala Romaniei ocupa tot pozitia 58 si in clasamentul realizat in functie de nivelul salarial mediu, cu 13,1% din media New Yorkului.
Raportul masoara, de asemenea, si reglementarile privind creditarea, taxele, comertul exterior, puterea contractelor comerciale si inchiderea unei afaceri. Pozitia in clasamentul general al conditiilor de afaceri este determinata printr-un scor mediu care evalueaza toate aceste criterii.
Raportul masoara, de asemenea, si reglementarile privind creditarea, taxele, comertul exterior, puterea contractelor comerciale si inchiderea unei afaceri. Pozitia in clasamentul general al conditiilor de afaceri este determinata printr-un scor mediu care evalueaza toate aceste criterii.
Astfel, intr-un top al bancilor, Volksbank a urcat pe locul 11 de pe 15, in clasamentul activelor, OTP a ajuns pe 16 de pe 22, iar Piraeus a trecut pe locul 18, in timp ce o scadere zgomotoasa a fost inregistrata de catre ING Bank de pe 4 pe 9.
Faptul ca imobiliarele sporesc pe zi ce trece averea din conturile oamenilor de afaceri este confirmat si de clasamentul realizat la nivel national de revista Capital (Topul celor mai bogati 300 de romani).
Finlanda, cea mai competitiva tara Un studiu realizat de specialisti din mediul universitar, preluat de Reuters si citat de NewsIn, a plasat orasul Bruxelles in topul celor mai competitive regiuni din UE. Clasamentul a fost realizat de specialistii universitatilor Sheffield din Marea Britanie si George Washington din Statele Unite.
google-analytics.com